Στα μέσα της εβδομάδας ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη διαδικασία αποβελγοποίηση του Ολυμπιακού που είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση των Οτζίτζα, Ζιλέ και Μιραλάς, ενώ έχει φύγει ο Καρσελά και ψάχνεται για πρόταση από την Αγγλία ο Ένχελς.
Τώρα στη συγκεκριμένη λίστα μπαίνει πιο δυνατά το όνομα του Σίλβιο Προτό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019, και στην πατρίδα του αναφέρουν πως αρκετές ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του.
Το θέμα είναι αν ο παίκτης θέλει να αλλάξει ομάδα το καλοκαίρι. Στην περίπτωση αυτή, οι Πειραιώτες, δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του 34χρονου γκολκίπερ.
Το θετικό είναι πως ο Ανδρέας Γιαννιώτης φαίνεται πως θα επιστρέψει στην ομάδα, ύστερα από μία εξαιρετική σεζόν στον Ατρόμητο, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς κοιτάζει κάποιους πορτιέρο στην Πορτογαλία και σε άλλες αγορές για να καλύψει το πιθανό κενό στον «άσσο».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






