Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Στροφή στο Κύπελλο με σοβαρότητα για τις βάσεις πρόκρισης

Αφήνουν πίσω τους το ντέρμπι και βλέπουν το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας στον Παναθηναϊκό.

Το βάρος στο Κύπελλο ρίχνουν στον Παναθηναϊκό, μετά την ισοπαλία (0-0) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι δεν είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, παρά την υπεροχή τους και την κυριαρχία στο μεγάλο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, αλλά το αφήνουν πίσω τους και βλέπουν τη συνέχεια.

Όπου «συνέχεια», βάζετε το ματς της Τετάρτης (17:00) με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι πράσινοι φιλοξενούν την ομάδα της Super League 2 και ο στόχος είναι σαφής και ξεκάθαρος: Να μπουν οι βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενόψει και της εκτός έδρας ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει το τριφύλλι να δείξει σοβαρότητα, να βγάλει την ποιότητά του στο γήπεδο και να φτάσει σε μια νίκη με ένα σκορ ασφαλείας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Αϊτόρ είναι αμφίβολος, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι πιθανό να δούμε στο βασικό σχήμα τον Βιτάλ, τον Ιωαννίδη ή τον Καρλίτος, τον Αλεξανδρόπουλο και τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Οι σκέψεις του Σέρβου προπονητή θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν από το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x