Stoiximan Super League

Συνεχίζει θεραπεία ο Στάνκοβιτς - Ρήξη μηνίσκου ο Κάτσικας

Υπό αξιολόγηση εξακολουθεί να βρίσκεται η κατάσταση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ, με τον Αυστριακό να συνεχίζει τη θεραπεία του. Νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Στέφανο Κάτσικα.

Θολό είναι ακόμα το τοπίο σχετικά με την επιστροφή του Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας συνεχίζει τη θεραπεία για τη λοίμωξη από την οποία προσβλήθηκε, λαμβάνοντας ενδοφλέβια αντιβίωση.

Η κατάστασή του λοιπόν συνεχίζει ν’ αξιολογείται καθημερινά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να γίνει εκτίμηση για το πότε θα επανέλθει στις προπονήσεις και αν αυτό θα γίνει στην Ολλανδία ή στην Αθήνα.

Παράλληλα, στην «Ένωση» προέκυψε νέο πρόβλημα τη Δευτέρα, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Στέφανος Κάτσικας έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί πόδι και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από τον Παντελή Νικολάου.

Κατά τ’ άλλα, ο Παρράς συνέχισε σήμερα το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και ο Μιχάλης Κοσίδης, λόγω μιας ενόχλησης στην αριστερή γαστροκνημία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x