Stoiximan Super League

Τα βάζουν κάτω για εξτρέμ και στόπερ στην ΑΕΚ

Τις λίστες για εξτρέμ και κεντρικό αμυντικό εξετάζουν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, για δύο παίκτες που χρειάζεται άμεσα η ΑΕΚ.

Την ώρα που δείχνει να είναι στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Έκι Πόνσε στην ΑΕΚ, δεν πηγαίνουν το ίδιο καλά οι εξελίξεις για την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός κεντρικού αμυντικού για την «Ένωση».

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», οι ιθύνοντες του συλλόγου ενδιαφέρονται για δύο παίκτες για τα άκρα της επίθεσης. Πρέπει τουλάχιστον ο ένας να προλάβει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Πολωνία και να ενσωματωθεί στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το σχεδιασμό δουλεύουν κάποιες περιπτώσεις που εγκαταλείπονται για διάφορους λόγους η καθεμία.

Την ίδια ώρα, κάπως καλύτερα φαίνεται πως είναι τα πράγματα στην υπόθεση του στόπερ, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχουν ξεχωρίσει κάποιους παίκτες στη λίστα τους και ενδέχεται να σημειωθούν εξελίξεις αρκετά νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x