Stoiximan Super League

Τα βρήκε με Φινμπόγκασον

Την καλύτερη προσφορά έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στον Άλφρεντ Φινμπόγκασον και απομένει το «Ο.Κ.» της Χέρενφεϊν. Ίσως αυτή την εβδομάδα να έρθει ο Παϊτίμ Κασάμι. Τι συμβαίνει με τον Εσιέν.

Αρκετά είναι τα (μεταγραφικά) μέτωπα που κινείται ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένα από αυτά είναι και εκείνο του Άλφρεντ Φινμπόγκασον για τον οποίο οι Πειραιώτες θα χρειαστεί να δαπανήσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον κάνουν δικό τους.

Η Χέρενφεϊν αξιώνει 9 με 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ισλανδού φορ, με τον οποίο οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα.

Έτσι δεν αποκλείεται ο διεθνής άσος να κληθεί να πιέσει τον ολλανδικό σύλλογο για να γίνει η μεταγραφή του.

Η τελευταία «ερυθρόλευκη» προσφορά στους Ολλανδούς άγγιζε τα 6 εκατ. ευρώ, όμως από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός καλύπτει όλες τις φιλοδοξίες του Φινμπόγκασον είναι αρκετά πιθανό να αλλάξει ομάδα, από τη στιγμή που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο και τα χρήματα που θέλει η Χέρενφεϊν θεωρούνται υπερβολικά.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες τηρούν στάση αναμονής και θα είναι σε ανοιχτή επαφή με τον παίκτη για να ενημερώνονται για τις εξελίξεις που θα σημειώνονται στην υπόθεσή του.

Προχωρημένο του Κασάμι

Η πρώτη μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα αποτελέσει ο Παϊτίμ Κασάμι.

Η υπόθεση δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί και εντός της εβδομάδας, καθώς αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα ο Ελβετός χαφ που μένει ελεύθερος από τη Φούλαμ, μαζί με τον μάαντζέρ του (Μίνο Ραϊόλα).

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου χαφ έδειξε και η Βέρντερ Βρέμης, όμως δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας από τη στιγμή που οι εμπλεκόμενες πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

Επιμένουν για Εσιέν

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία που θέλουν τον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας να κινούνται για την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν, ενώ στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ενδιαφέρον υπάρχει και από την πλευρά της ΚΠΡ.

Η αποχώρηση του Γκανέζου μέσου από τη Μίλαν θεωρείται δεδομένη, όμως οι «ροσονέρι» δεν σκοπεύουν να τον δώσουν χωρίς να βάλουν ένα ποσό στα ταμεία τους.

Επίσης, είναι δύσκολο για την οποιαδήποτε ομάδα να δώσει τα χρήματα που θέλει ο διεθνής άσος, αφού οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ καθαρά.

Αυτό, πάντως, που κάνει εντύπωση είναι ότι στην Ιταλία είναι βέβαιοι ότι έχει γίνει επαφή Ολυμπιακού- Εσιέν και ότι εξακολουθεί να είναι στο «παιχνίδι».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x