Stoiximan Super League

Τα βρήκε με Μακάμπι ο ΠΑΟΚ, φεύγει ο Γκολάσα!

Επαναπατρισμός για τον Εγιάλ Γκολάσα, όπως όλα δείχνουν, με τους Ισραηλινούς να γράφουν πως ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη Μακάμπι του Τελ Αβίβ και ο 24χρονος θα αποτελέσει παρελθόν από τον «δικέφαλο».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ ο Εγιάλ Γκολάσα.

Όπως γράφει ο ισραηλινός Τύπος, ο κεντρικός χαφ και ο «δικέφαλος» τα έχουν βρει σε όλα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία ο 24χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.

Όπως τονίζεται, μάλιστα, ο Γκολάσα θα λάβει 350.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου του με την ομάδα του Ισραήλ.

Θυμίζουμε πως ο Γκολάσα ήρθε στη Θεσσαλονίκη, από τη Μακάμπι Χάιφα, πριν δύο χρόνια, όταν στον πάγκο βρισκόταν ο Άγγελος Αναστασιάδης. Φέτος, υπολογιζόταν στο ξεκίνημα της σεζόν από τον Τούντορ, αλλά κάποια στιγμή… τον χάσαμε, όπως και εκείνος τη θέση του στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x