Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Τα δεδομένα για Λιβάγια, Βράνιες, Μαϊκόν και η έλευση Παππά στο μπάσκετ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επικείμενη μεταγραφή του Νίκου Παππά στην ΑΕΚ, ο Γιώργος Τσακίρης ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα για τους Όγκνιεν Βράνιες και Μαϊκόν που ακούγονται για την «κιτρινόμαυρη» άμυνα.

«Ωραία μέρα η σημερινή και για το μπάσκετ. Έχω πολύ καλή άποψη για τον Νίκο Παππά, που μαθαίνω ότι κλείνει στην ΑΕΚ», ήταν το πρώτο σχόλιο του ρεπόρτερ της ομάδας και στη συνέχεια στάθηκε στο σχόλιο που έκανε η γυναίκα του Μάρκο Λιβάγια.

«Άνευ λόγου και αιτίας το ποστ της γυναίκας του Λιβάγια. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή. Ανανέωσε πρόσφατα με την Χάιντουκ. Ο Μάρκο και η γυναίκα του λατρεύουν την πατρίδα τους. Ήθελε να παίξει 2-3 χρόνια στο εξωτερικό και μετά να επιστρέψει εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες στην «Ένωση», υπογράμμισε: «Αν μείνει ελεύθερος ο ΒΡάνιες, μετά θα τον θεωρούμε παίκτη της ΑΕΚ! Είναι εδώ και μερικές μέρες σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του με την Άντερλεχτ, η οποία δεν το συζητάει για να τον κρατήσει. Είναι στην τελική ευθεία για να μείνει ελεύθερος. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα προκριθεί-θα εφαρμοστεί η επιστροφή του. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, επειδή μιλάμε για “ζωντανή διαδικασία” που μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Και εδώ να έρθει ο παίκτης, αν δεν ανακοινωθεί επίσημα, δεν μιλάμε για κάτι οριστικό».

Καταλήγοντας, μίλησε και για τον Μαϊκόν που ακούγεται για την ΑΕΚ: «Πρόκειται για περίπτωση που εξετάζεται ο Μαϊκόν. Υπάρχουν σενάρια που τον θέλουν να είναι σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές και να έρθει στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο. Το συζητάει η ΑΕΚ. Αν γίνει αυτό το ντόμινο και αποκτηθούν δύο, προφανώς θα πάμε και σε παραχώρηση ενός παίκτη με την μορφή δανεισμού (Λάτσι, Σβάρνα, Μήτογλου). Μετά θα υπάρχει θέμα με το ποιος θα χρησιμοποιείται. Στο σενάριο να αποκτηθούν δύο, οι τρεις Βράνιες, Μαϊκόν και Τζαβέλλας είναι πρώτης γραμμής. Καλοί είναι αυτοί οι πονοκέφαλοι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x