Stoiximan Super League

Το «παλεύει» ο Δέλλας

Αποφασισμένος να μην παραιτηθεί από τις όποιες ελπίδες της ΑΕΚ είναι ο Δέλλας. Ο «Κολοσσός» προσπαθεί να μαζέψει τους παίκτες ενόψει Ατρομήτου, ενώ είχε επαφή και με τον Μώραλη ζητώντας ισονομία.

Οι ελπίδες της ΑΕΚ να αποφύγει τον υποβιβασμό (ή μάλλον να τον αποφύγει μέσα στο γήπεδο) θα κριθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα με τον Πανθρακικό την Πέμπτη.

Ή μάλλον στην έφεση, αφού πρωτόδικα θεωρείται βέβαιο πως θα της επιβληθούν μεγάλες ποινές.

Για να υπάρχουν όμως πραγματικές ελπίδες να τη γλιτώσει η «Ένωση» (σε περίπτωση που η τελική απόφαση προβλέπει πως κακώς διεκόπη οριστικά το ματς ενώ υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για να ολοκληρωθεί) θα πρέπει να υπάρξει ομάδα που θα τις διεκδικήσει με τον Ατρόμητο.

Και αυτός είναι ο λόγος που ο Τραϊανός Δέλλας συνεχίζει να κάνει τις δουλειές… όλων που ξεκίνησε από το μαρτυρικό βράδυ της Κυριακής. Ως προπονητής, λοιπόν, συνεχίζει τις επαφές με τους παίκτες του (οι περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονται εκτός Αθηνών) προσπαθώντας να εξασφαλίσει πως θα επιστρέψουν την Τετάρτη στα Σπάτα.

Και παρόλο που κάποιοι φοβούνται ακόμα, λαμβάνει θετικά μηνύματα πως άπαντες (ακόμα και οι Μητρόπουλος, Πετρόπουλος που χτυπήθηκαν στα επεισόδια) θα βρεθούν στην προπόνηση. Εκεί όπου -παράλληλα με όλα τα άλλα- ο Δέλλας προσπαθεί να εξασφαλίσει πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να κυλήσουν όλα χωρίς παρατράγουδα.

Γι’ αυτό υπάρχει άλλωστε η σκέψη η ομάδα να συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο, να μεταβεί στις εγκαταστάσεις για προπόνηση και μετά το τέλος της να επιστρέψει εκεί και να απομονωθεί (εκτός των ωρών που θα γυμνάζεται) ως την Κυριακή.

Πέρα απ' όλα αυτά όμως -κι εκτός της προπονητικής του ιδιότητας- ο Δέλλας συνεχίζει να υπερασπίζεται και ως πρόεδρος τα συμφέροντα της ομάδας: Έχοντας επαφή, εκτός των άλλων και με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιάννη Μώραλη και ξεκαθαρίζοντάς του πως η ΑΕΚ δεν ζητάει χάρες (ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης) αλλά να παίξει στο γήπεδο τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την παραμονή της.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x