Stoiximan Super League

Τανούλης: Η στιγμή που δεν θα ξεχάσει

Μόλις στα 17 του ο κεντρικός αμυντικός του Αρη έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στη Γάνδη και μιλάει στο sport-fm.gr για αυτό.

Ο Κώστας Τανούλης παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του βενιαμίν της φετινής προετοιμασίας. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός του Αρη έκλεισε πρόσφατα τα 17 του χρόνια και τη χθεσινή μέρα θα τη θυμάται για πάντα αφού πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Αρη παίζοντας βασικός στο φιλικό κόντρα στη Γάνδη.

Γέννημα- θρέμμα του Αρη, βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου απο τα τέσσερά του χρόνια. Έχει κερδίσει την εκτίμηση του Μπούργος, υπογράφοντας μάλστα και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Πώς έζησε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Αρη, έστω και σε φιλικό παιχνίδι: «Καταρχάς είναι ένα όνειρο για μένα. Είμαι από τεσσάρων ετών στις ακαδημίες του Άρη και πάλευα γι’ αυτό, να παίξω με την πρώτη ομάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το κατάφερα». Για το αν είχε τρακ; «Στην αρχή λίγο, μέχρι που σφύριξε ο διαιτητής, μετά έφυγε».

Ο νεαρός αποκάλυψε ποιες ήταν οι συμβουλές που του έδωσε ο Μπούργος: «Μας είπε ότι πιστεύει πολύ σε μας και γι’ αυτό το λόγο είμαστε εδώ» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην βοήθεια των μεγάλων: «Μας φέρονται πολύ καλά, μας έβαλαν από την πρώτη στιγμή μέσα στην ομάδα και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Για το φιλικό παιχνίδι με τη Γάνδη: «Εντάξει θέλει δουλειά ακόμη η ομάδα, είμαστε στις αρχές. Έρχονται και καινούριοι παίκτες. Γενικά και φέτος θα κάνει μία πολύ καλή χρονιά ο Άρης».

Για τη συνεργασία με τον Μπράμπετς, που έπαιξε με αυτόν και τον Χρυσόπουλο τριάδα στην άμυνα: «Ο Μπράμπετς είναι ένας πολύ καλός παίκτης, το να παίζεις μαζί του είναι μεγάλη εμπειρία, οπότε προσπαθήσαμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούσαμε από αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x