Στα Ιωάννινα θα μείνει για, τουλάχιστον, δύο ακόμα χρόνια ο Νόε Ακόστα, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Μετά την ανανεωμένη πρόταση που κατέθεσε η διοίκηση της ομάδας, ο Ισπανός απάντησε θετικά και θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΠΑΣ.
Η ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Noe Acosta Rivera μέχρι 30.06.2017».
Μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα για άλλα δύο χρόνια. Αυτό το διάστημα που αγωνίστηκα εδώ όλοι με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου, γι' αυτό άλλωστε ήταν πολύ εύκολο για μένα να πάρω αυτή την απόφαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τα μέλη της διοίκησης, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, του προπονητές μου, τους συμπαίχτες μου και όλο τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα και τους υπόσχομαι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






