Stoiximan Super League

Τεννές: «Ήμασταν το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό και φτιάξαμε ομάδα μέσα σε δύο εβδομάδες»

Στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε όλη τη σεζόν η Λαμία για να μείνει στη Σούπερ Λίγκα στάθηκε ο Μπάμπης Τεννές μετά την ισοπαλία στη Λάρισα.

Ο τεχνικός των Φθιωτών τόνισε πως έκαναν μία εξαιρετική χρονιά και άφησαν πίσω τους ομάδες με διπλάσια μπάτζετ και πως προέχει η διασκέδαση για την παραμονή και έπονται το δικό του μέλλον και ο σχεδιασμός της νέας περιόδου.

Αναλυτικά: «Μια χρονιά εξαιρετική για τη Λαμία κλείνει με τον καλύτερο τρόπο με ένα βαθμό στη δύσκολη έδρα της ΑΕΛ. Ειλικρινά, μεγάλη προσπάθεια να καταφέρει η ομάδα αυτό που έκανε φέτος. Το καλοκαίρι είμαστε ήμασταν το φαβορί για υποβιβασμό, φτιάξαμε ομάδα σε 15 μέρες, γιατί οι υποχρεώσεις μας στη Β’ Εθνική καθυστέρησαν να τελειώσουν και καταφέραμε να αφήσουμε πίσω φέτος ομάδες με ιστορία και γνώση της κατηγορίας και σίγουρα διπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Καταφέραμε κάτι πολύ δύσκολο. Καλό καλοκαίρι και σε εσάς και σε όλους μας».

Για το αν θα μείνει, είπε πως: «Δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση. Είχαμε πει με τη διοίκηση πως θα τα συζητήσουμε όλα όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτό που προέχει τώρα είναι όσοι εμπλεκόμαστε σε αυτήν τη προσπάθεια να το διασκεδάσουμε, γιατί περάσαμε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά».

Για τις δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου περί αποχώρησής του σχολίασε πως: «Λαμία υπάρχει, γιατί υπήρχε αυτός. Πήρε μια ομάδα από το τοπικό και την έφτασε να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό το γνωρίζουν όλοι στη Λαμία. Δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς αυτό που έγινε φέτος. Τώρα, για τον ίδιο και το μέλλον του θα το δούμε το προσεχές διάστημα».

Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, ανέφερε ότι: «Πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το τι θα γίνει με τον μεγαλομέτοχο και στη συνέχεια θα έχουμε το χρόνο να συζητήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x