Stoiximan Super League

Τεννές: «Υπήρξαν κι άλλοι παράγοντες και χάσαμε από τον Ιωνικό»

Το σχόλιο του Μπάμπη Τεννέ για τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Σμύρνης, την ισοπαλία με τη Λαμία και την καταδικαστική ήττα από τον Ιωνικό.

Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε για τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και για το 0-0 με τη Λαμία, όπως και για το 5-1 από τον Ιωνικό, αφήνοντας υπονοούμενα.

«Έγινε καλή προσπάθεια στα play out, μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς σε σύγκριση με αυτούς που είχε κατακτήσει η ομάδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά δεν ήταν αρκετοί. Αν αυτή η προσπάθεια είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, ίσως να είχαμε μείνει στην κατηγορία. Η ομάδα είχε ατυχίες, ειδικά στα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο. Στο ένα βάλαμε τέσσερα γκολ και δεν μέτρησε κανένα, στο άλλο είχαμε πέναλτι στο 90', δεν το βάλαμε και χάσαμε. Η μόνη μαύρη σελίδα θα έλεγα ότι ήταν το ματς με τον Ιωνικό. Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα άλλο, παρά μόνο ότι υπήρξαν κι άλλοι παράγοντες που χάσαμε αυτό το ματς. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια, αλλά όλη η πορεία έδειξε ότι δεν αξίζαμε να μείνουμε στη Super League», επεσήμανε μέσω της Cosmote TV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x