Stoiximan Super League

Τερίμ: «Και να είχαμε κερδίσει θα έλεγα ότι δεν παίξαμε καλά - Δεν χάνω ποτέ τον στόχο μου»

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-1) και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μεταγραφικά και στο αν θα υπάρξει κάποια ενίσχυση.

Μεταξύ άλλων ο Φατίχ Τερίμ είπε: «Δεν παίξαμε καλά σήμερα, και να κερδίζαμε το ίδιο θα έλεγα. Θα μπορούσε να λήξει ισοπαλία, αλλά, δυστυχώς, δεν παίξαμε καλά, κάτι, που δεν περίμενα.

Δεν πρέπει να κοιτάμε ότι φταίει η άμυνα και στο κέντρο κάνουμε λάθη. Τους αφήσαμε μόνους σήμερα στην άμυνα, από την επίθεση μέχρι το κέντρο. Θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό το σκορ. Θέλουμε να έχουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δώσαμε πολλά κενά και βρήκαν εύκολα γκολ. Το λάθος, όμως, ήταν ομαδικό.

Δεν σκέφτομαι να ζητήσω μεταγραφή στην επίθεση. Σπόραρ, Ιωαννίδης, Παλάσιος είναι τραυματίες και μόλις γυρίσουν θα έχουμε αρκετούς παίκτες στην επίθεση. Όταν υπάρχουν τραυματίες, το βάρος πέφτει στους υπόλοιπους παίκτες. Προσπαθούσαμε να παίξαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και για αυτό στεναχωριέμαι πιο πολύ, επειδή δεν καταφέραμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Δεν παίξαμε καλά και αυτό με στεναχώρησε. Και όταν χάνουμε πρέπει να παίζουμε καλά
».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x