Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Θα επιδιώξει την κυριαρχία απόψε ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Νίκος Παγκάκης.

Το σχόλιό του για τον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο, με αντίπαλο τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κατέθεσε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρέπει να αφήσει πίσω του μία κακή παράδοση. Είναι αρκετά χρόνια που έχουν περάσει με τον Παναθηναϊκό χωρίς νίκη. Πέρυσι έφτασε πολύ κοντά, αλλά είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Σήμερα, εν πάση περιπτώσει, είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Υπήρξε η θερμή φιλοξενία από τον κόσμο της Κρήτης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πηγαίνει με τις γνωστές απώλειες που καλείται να καλύψει, αφού δεν παίζουν ο Μάγκνουσον και ο Σένκεφελντ. Δεν υπολογίζεται για τον ΟΦΗ και το επόμενο με τον Λεβαδειακό ο Μπερνάρ. Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα σκληρή και γενικά ο Νιόπλιας είναι ένας προπονητής που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό. Θα δούμε έναν Παναθηναϊκό που θα επιδιώξει την κυριαρχία», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Ο ΟΦΗ δεν ήταν σε καλή κατάσταση με τον Ατρόμητο. Στα συν του Παναθηναϊκού είναι πως έχει αρκετά επίσημα παιχνίδια, ενώ έχει και εκείνα στην Ευρώπη. Με ένα τρία στα τρία μπορεί να πάει με άλλον αέρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ μπορεί να υπάρξουν και δύο προσθήκες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Σίγουρα θα πάρει ένα οκτάρι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x