Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Θέλει το κάτι παραπάνω για κερδίσει στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό η αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας εξήγησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κρίσιμο τεστ για τον Ολυμπιακό με Αστέρα, αν θέλει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη γκέλα των δύο ομάδων στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Και τα δύο ματς που έπαιξε εκτός έδρας ο Αστέρας θα μπορούσε να κερδίσει και αδικείται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός αρχίζει να παίρνει τα πάνω του, με τις νίκες που έχει εσχάτως, αλλά κέρδισε Λαμία και Απόλλωνα που έχουν μηδέν βαθμούς. Και ο άλλος βαθμός ήταν με τον Ατρόμητο, τη μοναδική ομάδα που έχει έναν βαθμό και τρίτη από το τέλος στη βαθμολογία. Θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω στην Τρίπολη», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αν και για να είμαστε ρεαλιστές, φέτος αποδεικνύεται από εφιάλτης και θρίλερ έως πάρα πολύ δύσκολο για όλες τις μεγάλες ομάδες το κάθε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με τις επιστροφές παικτών για τον Μαρτίνς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x