Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Εμείς, τώρα αρχίζουμε…»

Απόλυτη ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη, μετά την άνετη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μία ακόμα άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για το 2013 με ένα ακόμα τρίποντο. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε, μετά την επικράτηση των «ερυθρόλευκων» στη Ριζούπολη, για την μέχρι τώρα εικόνα εντός των αγωνιστικών γραμμών, αλλά και για τα σημαντικά παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά τα λόγια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Κάναμε την καλύτερή μας φετινή εμφάνιση. Ο Απόλλωνας είναι πολύ καλή ομάδα. Μη μας ξεγελάει το αποτέλεσμα. Βρίσκεται δίκαια στην πρώτη κατηγορία. Γενικά ήταν αδύνατον για οποιαδήποτε ομάδα να αντισταθεί στον Ολυμπιακό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα αρχίζουμε εμείς. Πρέπει να προσέξουμε να γυρίσουμε υγιείς από τις διακοπές και μετά αρχίζει ένας μεγάλος δεύτερος γύρος. Από εκεί και πέρα περιμένουμε τα μεγάλα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ.

Οι παίκτες πρέπει να προσέξουν τη ζωή τους τα Χριστούγεννα. Όλοι πρέπει να πιστέψουν πως μπορούμε να προκριθούμε και στην Ευρώπη. Δεν μας λείπει τίποτα. Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά μπορούμε να τους κοντράρουμε.

Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και ευτυχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x