Stoiximan Super League

Θορυβήθηκε ο Κάναντι με το «GREXIT»

Ένα απρόσμενο «εμπόδιο» βρέθηκε στην προσπάθεια του Ατρόμητου να ανανεώσει το συμβόλαιο του Νταμίρ Κάναντι, το οποίο ξεπεράστηκε με συντονισμένη προσπάθεια.

Μιλώντας στο sportfm.gr στην αρχή της σεζόν, ο Νταμίρ Κάναντι ομολόγησε ότι βρέθηκε συνάδελφός του κατά την περίοδο των φιλικών προετοιμασίας, που του είπε ότι ήρθε σε μια τρελή χώρα.

Πριν από μερικές μέρες, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, ο Αυστριακός παραδέχθηκε ότι όλα αυτά που έχει ζήσει σε λίγους μήνες στην Ελλάδα, δεν τα είχε ζήσει σε 17 χρόνια στην Αυστρία.

Εύλογα, λοιπόν, όταν γνωστοποιήθηκε η αναστολή του πρωταθλήματος και διάβασε τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη απευθύνθηκε στους ιθύνοντες του Ατρόμητου, αν όντως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για ποδοσφαιρικό «GREXIT».

Ο Νταμίρ Κάναντι ήταν πραγματικά θορυβημένος για όσα συνέβαιναν, αφού δεν μπορούσε να δεχθεί ότι υπάρχει πιθανότητα να πάνε στράφι οι κόποι μιας σεζόν για κάτι που πραγματικά δεν ευθύνεται η ομάδα που εκπροσωπεί.

Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, που είναι πάντα δίπλα στον έμπειρο τεχνικό, προκειμένου να λύνονται όποια θέματα εν τη γενέσει τους, τον καθησύχασε, εξηγώντας του ότι αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι πρωτόγνωρη.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για έναν Αυστριακό να καταλάβει πώς γίνεται όταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο υφυπουργός Αθλητισμού κάνουν δημόσια λόγο για «GREXIT», να μην υπάρχει ανησυχία, αλλά πιθανότατα θα έχει ακόμα περισσότερα να μάθει τη δεύτερη σεζόν του στην Ελλάδα.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x