Stoiximan Super League

Τίγκρες: «Το CAS μας δικαίωσε για Πουλίδο»

Μπερδέματα για Πουλίδο. Η Τίγκρες ισχυρίζεται ότι το CAS έκανε γνωστή την οριστική του απόφαση, δικαιώνοντας τον σύλλογο του Μεξικό για την υπόθεση του 24χρονου επιθετικού.

Νέο επεισόδιο στο… σίριαλ Πουλίδο. Η Τίγκρες εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι το CAS έβγαλε την οριστική της απόφαση για τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Σε αυτήν αναφέρει ότι δικαιώθηκε η πρώην ομάδα του 24χρονου παίκτη και σκοπεύει να ενημερώσει τη FIFA για αυτήν την εξέλιξη.

Μένει να δούμε (αν ισχύει) το πώς θα εφαρμοστεί η απόφαση, καθώς είναι πιθανόν να κριθεί ότι πρέπει να αποζημιώσει ο παίκτης τη μεξικανική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ενδιαφέρον από την άνοιξη του 2014 για τον Πουλίδο, αλλά ακολούθησε ένα… «μπάχαλο», καθώς η Τίγκρες ανέφερε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο και οι Πειραιώτες, αλλά και ο διεθνής επιθετικός έλεγαν το αντίθετο. Η Ομοσπονδία του Μεξικό δικαίωσε την ομάδα της χώρας της.

Ο Πουλίδο πήγε στο CAS και τον περασμένο Φεβρουάριο η FIFA εξέδωσε του έδωσε προσωρινή άδεια συμμετοχής.

Ο Πουλίδο έκανε έξι συμμετοχές στην περυσινή Super League, αγωνιζόμενος με τον Λεβαδειακό, ενώ σημείωσε και ένα γκολ (κόντρα στον Πλατανιά).

Το καλοκαίρι ενσωματώθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά στα δύο έως τώρα επίσημα ματς του στο πρωτάθλημα (με Πανιώνιο και Λεβαδειακό) δεν χρησιμοποιήθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x