Stoiximan Super League

Δικαίωση για Τίγκρες, στο CAS ο Πουλίδο

Συνεχίζεται το σίριαλ Πουλίδο. Ο 23χρονος φορ θα προσφύγει στο CAS, καθώς η απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μεξικό δικαίωσε την Τίγκρες. Περιμένει ο Ολυμπιακός. Αρκετοί υπό κρίση στο Λιμάνι.

Αποφάνθηκε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικό για την υπόθεση Πουλίδο, δικαιώνοντας την Τίγκρες.

Πρόκειται για απόφαση που λίγο-πολύ περίμεναν στον Ολυμπιακό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα παραδεχόταν ότι έχουν βγει πλαστά συμβόλαια.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να προσφύγει στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) για να δικαιωθεί, σύμφωνα με τα Μέσα του Μεξικό. Άλλωστε, ήταν ήδη έτοιμος για αυτό το σενάριο και περίμενες να ανακοινωθεί η απόφαση.

Επιπλέον, θα ζητηθεί από τη FIFA προσωρινή άδεια μεταγραφής, ώστε να μπορέσει ο Πουλίδο να παίξει σε όποια ομάδα θέλει από τον Ιανουάριο και μέχρι να δικάσει την υπόθεση το CAS.

Από εκεί και πέρα και σε ότι αφορά το υπάρχον ρόστερ, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως το έχουν αποφασίσει ότι από τον Ιανουάριο και μετά ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν θα τον έχουν στη διάθεση τους, καθώς θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Πάντως, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση ακόμη από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που δεν έχουν ικανοποιήσει με την παρουσία τους και για αυτό δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Για αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα έως τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κριθούν πολλά για το μέλλον τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x