Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το ξέκοψε στους Τούρκους για Μασούρα ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Συνέχεια στο ρεπορτάζ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Γιώργο Μασούρα έδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η Σαμπάχ έγραψε για ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Μασούρα, στην οποία υπάρχουν ο Σιώπης και ο Μπακασέτας. Δεν υπάρχει επίσημη κρούση από τους Τούρκους για τον Μασούρα, υπάρχει διαφαινόμενο ενδιαφέρον και αναγνωριστικές επαφές. Θέμα ουσιαστικά όμως δεν υπάρχει, αφού ο Ολυμπιακός το ξέκοψε από την αρχή. Δεν τον δίνει τον παίκτη. Δεν μπορώ να δω πώς θα υπάρξει συνέχεια σε αυτό το φλερτ της Τράμπζονσπορ για τον Μασούρα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει διάθεση να δώσει τον Μασούρα, μεσούσης της σεζόν, πόσω μάλλον στην Τράμπζονσπορ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, είπε δύο κουβέντες για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας για το σημερινό παιχνίδι στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας: «Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα ματς που ακολουθούν, καθότι με τα παιχνίδια ΟΦΗ-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ μπορεί να έχουμε αλλαγές στη βαθμολογία. Είτε με κερδισμένο είτε με χαμένο τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήγε χωρίς τον Γκάρι Ροντρίγκες στην Κρήτη. Έχει ενοχλήσεις και δεν είναι ακόμα στο 100%. Θα βγάζει τέτοια θέματα και χρειάζεται ειδική διαχείριση, αφού δεν έχει κάνει προετοιμασία».

Ακούστε τα όσα είπε για την ενδεκάδα και τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x