Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Εξετάσεις ο Βατσλίκ, το μόνο παράθυρο για μεταγραφή στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, με κυρίαρχο το θέμα του τραυματισμού του Βατσλίκ και τις ενδεχόμενες εξελίξεις που μπορεί να φέρει στα μεταγραφικά, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έρχεται τώρα από το εξωτερικό ο Βατσλίκ και θα πάει απευθείας σε γνωστό νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Σε μία προσπάθεια που έκανε, χτύπησε στον ώμο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τσεχίας. Πονούσε πολύ και αντικαταστάθηκε. Θα κάνει μαγνητική, για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Μπορεί να μην είναι τίποτα σοβαρό, μπορεί και να είναι. Ώμος είναι, δεν είναι κάτι απλό. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει…», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Τζολάκης, ούτως ή άλλως, θα ξεκινούσε με τον Ατρόμητο. Αν είναι κάτι σοβαρό, δεν ξέρουμε αν θα προκαλέσει κάποια αντίδραση στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Χθες υπήρξε σύσκεψη κορυφής, με εισήγηση του Μίτσελ ότι δεν χρειάζεται άλλον παίκτη ο Ολυμπιακός μέχρι τις 31/12. Κανέναν, ούτε στόπερ (παρότι έφυγε ο Μανωλάς), ο Μίτσελ είπε πως υπάρχουν πολλοί παίκτες και είναι καλυμμένη η ομάδα μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την υπενθύμιση της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ. Αυτή ήταν η άποψη του προπονητή και την ασπάστηκαν όλοι στην ομάδα. Το μόνο παράθυρο να αλλάξει η κατάσταση είναι σε σχέση με τον Βατσλίκ, να δούμε πώς θα είναι. Αν δεν είναι κάτι σοβαρό, δεν νομίζω να έχουμε διαφοροποίηση. Ξένοι γκολκίπερ δεν υπάρχουν, δεν έχει εντοπίσει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Μόνο η περίπτωση Πασχαλάκη υπάρχει, αυτό λέει η λογική…», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Από τους άλλους τραυματίες, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν για τον Λάιντερ πως δεν έχει κάτι ανησυχητικό, ο Ουί-Τζο η πρώτη εκτίμηση λέει πως δεν θα παίξει την Κυριακή με Ατρόμητο και θα είναι εντάξει για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x