Stoiximan Super League

Το παλεύει για Λουντ ο Παναθηναϊκός

«Μάχη» μέχρι τέλους αναμένεται να δώσει ο Παναθηναϊκός ώστε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Ρόμπιν Λουντ. Πού ποντάρουν οι «πράσινοι»…

Επιμένει για Λουντ ο Παναθηναϊκός!

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε στη συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα σε Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα (που φυσικά μίλησαν και για Κάτσε-Μυστακίδη), ήταν και αυτό του Φινλάδου μέσου.

Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση και ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, ενώ όσο κυλάει ο χρόνος «ψαλιδίζονται» ακόμη περισσότερο. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και ο 48χρονος προπονητής τόνισαν ότι πρέπει να δοθεί «μάχη» μέχρι τέλους, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη».

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να καλύψει τα οικονομικά «θέλω» της πλευράς του παίκτη. Τουλάχιστον δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα που ζητάει ο μάνατζέρ του, ο οποίος ψάχνει να βρει κάτι καλό από το εξωτερικό για τον πελάτη του.

Το «τριφύλλι» ποντάρει, πάντως, στο γεγονός ότι ο παίκτης δείχνει καλή διάθεση για να συζητήσει το ενδεχόμενο να παραμείνει, καθώς, αφενός, του αρέσει η Ελλάδα και αφετέρου έχει σε εκτίμηση τον σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x