Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Σπανίζουν οι ανατροπές στα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες το αποψινό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, εξήγησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μία σημαντική ημέρα για το πρωτάθλημα, αφού ο νικητής του σημερινού ματς παίρνει ψυχολογικό – θα έλεγα – προβάδισμα. Για τον Ολυμπιακό θα είναι και βαθμολογικό, αφού θα αποκτήσει προβάδισμα έξι βαθμών. Εκτός και αν στραβοπατήσει ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος έχει αρκετά προβλήματα. Θα είναι ένα ντέρμπι που θα έχει περισσότερο ψυχολογικό αντίκτυπο, όχι πως θα είναι μικρό πράγμα αν αποσπαστεί στους έξι βαθμούς από την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, είπε δύο λόγια για τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το αρχικό σχήμα: «Τώρα, από πλευράς ενδεκάδας δεν μπορούμε να πούμε ότι άνοιξε τα χαρτιά του ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προκρίνει εννιά παίκτες για την ενδεκάδα. Μένει να φανεί αν θα παίξει με 4-2-3-1 ή 4-3-3, επειδή δεν το έχει ξεκαθαρίσει ο Μαρτίνς. Ο Ελ Αραμπί πιστεύω ότι θα είναι ο πιθανότερος δέκατος και θα κριθεί την τελευταία στιγμή από το σχήμα ο ενδέκατος».

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος παρουσίασε ένα ακόμη στατιστικό στοιχείο για την αποψινή μονομαχία στο Ολυμπιακό Στάδιο: «Πολύ σημαντική παράμετρος στο παιχνίδι, έτσι όπως το λέει η προϊστορία των δύο ομάδων, θα είναι το λεγόμενο πρώτο γκολ. Στα ντέρμπι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ παίζει τεράστιο ρόλο αυτό. Ο Ολυμπιακός την τελευταία φορά που έχανε στο ματς και το γύρισε ήταν το 2005. Ήταν 1-3 και το γύρισαν οι Κύπριοι (Οκκάς-Κωνσταντίνου), ενώ η άλλη φορά ήταν το 3-3 το 2007. Και η ΑΕΚ δεν γυρίζει εύκολα ματς, με πιο πρόσφατο το 3-2 που ήταν 0-2 τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα. Να προηγείται ο Ολυμπιακός και να ισοφαρίζει η ΑΕΚ, πάντως, το έχουμε δει αρκετές φορές την τελευταία δεκαετία. Έτσι είναι σημαντικό το ποιος θα ανοίξει το σκορ, ενώ το πρώτο ημίχρονο είναι το πιο δυνατό και για τις δύο ομάδες και έχουν πρώτη – ενίοτε και κατακόρυφη – πτώση στο δεύτερο μέρος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x