Stoiximan Super League

Τουρσουνίδης: «Μετά το νταμπλ άφησαν την ομάδα»

«Μετά το νταμπλ άφησαν την ομάδα», ανέφερε ο Γιώργος Τουρσουνίδης σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας την εικόνα του ΠΑΟΚ στο τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σαφείς αιχμές κατά της διοίκησης του ΠΑΟΚ άφησε ο Γιώργος Τουρσουνίδης σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά σχολιάζοντας την εικόνα των παικτών στο τελευταίο χρονικό διάστημα ανέφερε ότι μετά την κατάκτηση του νταμπλ «έχουν αφήσει την ομάδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τουρσουνίδη στο metrosport.gr

Ποια περιμένει να είναι η αντίδραση του Λουτσέσκου:

«Η αντίδραση του θα έχει να κάνει με τις επιλογές των παικτών. Ένα φρεσκάρισμα που μπορεί να γίνει. Οι επιλογές είναι περιορισμένες. Θα ήθελα από τον προπονητή και από τους παίκτες να αλλάξουν το κλίμα στα αποδυτήρια και τις σχέσεις, να βγάλουν περισσότερο ΠΑΟΚ. Ο Βιειρϊνια έδειξε τι σημαίνει αρχηγός για ακόμη μια φορά. Η ψυχολογία είναι κάτω και η ομάδα δεν λειτουργεί όπως πρέπει.
Αρχής γενομένης να γίνει μια νέα προσπάθεια από το αυριανό παιχνίδι, που πρώτος στόχος είναι να περάσει η ομάδα. Θέλουμε ο ΠΑΟΚ να είναι πρώτος. Αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με το έμψυχο υλικό. Δεν έχει κατάλληλους παίκτες για να κάνουν πρωταθλητισμό και κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά μιλάω πάντα. Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστής. Το επόμενο βήμα είναι να προετοιμαστεί η ομάδα για την επόμενη τριετία».

Για τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες:

«Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει. Έχουν κάνει τον κύκλο τους και το κεφάλαιο πρέπει να κλείσει. Για τον Ελ Καντουρί θα έλεγα ότι όλοι λένε ότι είναι καλός παίκτης αλλά δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο. Έχει κάποιες αναλαμπές. Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του, δεν ξέρω γιατί ανανεώθηκε. Δεν μπορεί να περιμένει τον Ελ Καντουρί πότε θα του έρθει αναλαμπή και θα παίξει. Ο Μπίσεσβαρ είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Δεν το συγκρίνω με τους άλλους αυτό το παιδί. Εϊναι φιλότιμος. Ο Λουτσέσκου δεν έχει από πίσω τους ανάλογους παίκτες για να τους περιμένει».

Για Τέιλορ - Σίντκλεϊ:

«Δεν είναι για τον ΠΑΟΚ. Ο Μιτρίτσα είναι καλύτερος αλλά δεν έχει προσφέρει. Θα μπορούσαν να είναι η δεύτερη και η τρίτη επιλογή. Δεν μπορεί να στηριχθεί σε αυτούς για να κάνει πρωταθλητισμό».

Για Βιεϊρίνια:

«Είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Το παιδί έχει μεγαλώσει αλλά η ποιότητα και η προσωπικότητα του τα θέλεις στο γήπεδο. Είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που ξέρει σε ποια ομάδα παίζει και μπορεί να δώσει μηνύματα. Όταν σταματήσει θα πρέπει να μπει σε μια θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πρέπει να είναι ο συνδετικός κρίκος για ανάμεσα στη διοίκηση και στους παίκτες».

Για την κατάσταση της ομάδας στο τελευταίο χρονικό διάστημα

«Δεν είναι φετινό το πρόβλημα. Ξεκίνησε μετά το νταμπλ. Η ομάδα αφέθηκε, την άφησαν. Δεν έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες. Υπάρχει έλλειψη μεγαλομετόχου και αυτό την επηρεάζει. Εδώ και τρία χρόνια γίνονται τα ίδια. »

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x