Stoiximan Super League

Τους δείχνει εμπιστοσύνη

Ικανοποιημένος από την απόδοση των Λαγού και Ρισβάνη είναι ο Αναστασίου, ο οποίος σκοπεύει να τους διατηρήσει στην 11άδα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον ΟΦΗ. «Κρίνεται» των Μέντες και Σίλντενφελντ.

Εκτός από τον Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος έχει καθιερωθεί στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αναστασίου παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την βελτίωση στο παιχνίδι του Τάσου Λαγού.

Παράλληλα, όμως, ο 40χρονος προπονητής δεν έχει κανένα παράπονο από την παρουσία του Σπύρου Ρισβάνη στην πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» στο ισόπαλο ματς με τον Πλατανιά.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός είναι αποφασισμένος να στηρίξει τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας τους στο αρχικό σχήμα – ανεξάρτητα από τις επιστροφές που θα υπάρξουν στην ομάδα – στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Μέχρι στιγμής ο Λαγός έχει παίξει και στους τέσσερις αγώνες του πρωταθλήματος. Στα τρία από αυτά έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ σε εκείνο με τον Πανιώνιο αντικαταστάθηκε για λόγους τακτικής, αφού στη θέση του ο Αναστασίου έβαλε τον Μπεργκ για να αυξήσει τις επιθετικές προσπάθειες του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα, ο 40χρονος τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο του νεαρού παίκτη από παιχνίδι σε παιχνίδι αγωνιζόμενος στη θέση του αμυντικού χαφ.

Όσον αφορά τώρα τον Ρισβάνη, μπορεί κάποιος να πει ότι ήταν ρίσκο η χρησιμοποίησή του και αν εξαιρέσουν το τρακ που είχε στο πρώτο 20λεπτο ανταποκρίθηκε μία χαρά στις συνθήκες της αναμέτρησης, ενώ ήταν εξαιρετική η κίνησή του στο γκολ της ισοφάρισης των «πρασίνων».

Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας κόουτς θα διατηρήσει στη μεσαία γραμμή τον Λαγό και στην άμυνα τον Ρισβάνη δίπλα σον Τριανταφυλλόπουλο.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό ρόλο στα πλάνα του προπονητή θα παίξει και η ετοιμότητα του Σίλντενφελντ, αλλά και του Μέντες, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι ιατρικά έτοιμοι και να μην αρχίσουν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x