Stoiximan Super League

Κανονικά Μέντες-Σίλντενφελντ

Ευχάριστο «πονοκέφαλο» δημιουργούν στον Γιάννη Αναστασίου ο Μέντες και ο Σίλντενφελντ, οι οποίοι έλαβαν κανονικά μέρος στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης του Παναθηναϊκού.

Μέχρι την Παρασκευή (το αργότερο) θα έχουν ξεκαθαρίσει οι σκέψεις του Γιάννη Αναστασίου για το αρχικό σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΟΦΗ.

Αυτή τη στιγμή ο 40χρονος προπονητής δεν έχει αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή ή και καθόλου τον Μέντες και τον Σίλντενφελντ, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Τρίτης και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και το απόγευμα.

Πρόθεση του Έλληνα τεχνικού είναι να διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Λαγό, αφού θεωρεί πως παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερος.

Παράλληλα, αυτό δεν σημαίνει ότι ακόμα και αν είναι ιατρικός έτοιμος Μέντες, ο νεαρός χαφ θα μείνει στον πάγκο.

Στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο οι δύο παίκτες είχαν παίξει απ’ την αρχή και ίσως να επαναληφθεί αυτό το Σάββατο κόντρα στους Κρητικούς.

Όσον αφορά τον Σίλντενφελντ, στο «τριφύλλι» θέλουν να είναι προσεκτικοί με την επιστροφή του Κροάτη στόπερ στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, αφού σε ενδεχόμενη υποτροπή θα χρειαστεί να μείνει περισσότερο καιρό εκτός δράσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x