Στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ μετά τη σπουδαία επικράτηση κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στη σημαντική εξέλιξη που παρουσιάζει στη βελτίωσή της η «Ένωση», ενώ στάθηκε στην ομιλία του ιδιοκτήτη Μάριου Ηλιόπουλου στους παίκτες μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας ότι δεν έμεινε μόνο στα συγχαρητήρια και έδειξε τον σωστό -όπως τον χαρακτήρισε- δρόμο για νέες επιτυχίες και παρόμοια συνέχεια στην Ευρώπη.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είναι αναγκαία και η μεταγραφή ενίσχυση τον Γενάρη με μίνιμουμ 2-3 μεταγραφές που θα κάνουν ακόμα καλύτερο το σύνολο του Μάρκο Νίκολιτς.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






