Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έτσι… κέρδισε τον Μελισσανίδη ο Αλμέιδα - Απασχολεί μεταγραφικά ο Χαβιέρ Λόπες»

Ο Ματίας Αλμέιδα έδειξε κάτι στη συνάντηση, που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη… νίκη του έναντι των άλλων περιπτώσεων για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ!

Τι ήταν αυτό, που έπεισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, να επιλέξει τον Ματίας Αλμέιδα, δίνοντας του το χρίσμα του νέου τεχνικού της ΑΕΚ;

Ο Γιώργος Τσακίρης, μεταφέροντας τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αποκάλυψε λεπτομέρειες της συμφωνία του Αργεντινού με την Ένωση, επισημαίνοντας πως το σημαντικότερο στοιχείο και αυτό, που… κέρδισε το αφεντικό του «δικεφάλου», ήταν το γεγονός ότι ήταν ενημερωμένος για πολλά ζητήματα, ενώ είχε και άποψη αγωνιστικά για την ομάδα, καθώς την έχει παρακολουθήσει.

Σχετικά με τα μεταγραφικά θέματα, ο Τσακίρης αποκάλυψε πως το όνομα του Χαβιέρ Λόπες, που έχει αρχίσει να γράφεται σε ΜΜΕ στο Μεξικό, όντως απασχολεί την ΑΕΚ. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο Λόπες είναι ένας παίκτης στον οποίο έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη ο Αλμέιδα, έχοντας επιλέξει να τον έχει στις περισσότερες ομάδες που έχει αναλάβει.

Ακούστε τι ανέφερε για τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αργεντινό, αλλά και πώς ανέλυσε τα δεδομένα για την 11άδα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Αραούχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x