Stoiximan Super League

Σαλσίδο για Αλμέιδα: «Αν μπεις στο νοσοκομείο, θα έρθει και θα μείνει μαζί σου»

Το συναισθηματικό δέσιμο που αναπτύσσει ο Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες του και το οικογενειακό κλίμα που δημιουργεί στις ομάδες του περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Κάρλος Σαλσίδο.

Νέους ύμνους στον Ματίας Αλμέιδα αφιέρωσε ο Κάρλος Σαλσίδο! Σε δηλώσεις του προ ημερών ο παλαίμαχος στόπερ είχε στάξει μέλι για τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ (με τον οποίο συνεργάστηκε τρία χρόνια στην Τσίβας).

Μιλώντας εκ νέου λοιπόν για εκείνον σε ΜΜΕ του Μεξικού, περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο το συναισθηματικό δέσιμο και τοοικογενειακό κλίμα που δημιουργεί στις ομάδες του.

«Όταν πέθανε ο πατέρας του Μπασούλτο (σ.σ. παίκτης της Τσίβας εκείνη την εποχή) ο Αλμέιδα πήρε το λεωφορείο της ομάδας και πήγαμε όλοι μαζί ως ομάδα εκείνη τη νύχτα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά έπρεπε να βρεθούμε δίπλα στον φίλο, τον συνάδελφό μας. Φτάσαμε εκεί περίπου σε μια ώρα, πήγαμε στην κηδεία και γυρίσαμε. Αυτό περιγράφει τον λόγο που γίναμε πρωταθλητές.

Είχε πάει 12 η ώρα το βράδυ και μας έλεγε “μην ανησυχείτε, πρέπει να είστε ούτως ή άλλως συγκεντρωμένοι”. Είχε αυτές τις λεπτομέρειες, αυτά τα στοιχεία που -με όλο τον σεβασμό- δεν έχω ξαναδεί σε προπονητή. Είναι ένας άνθρωπος που μπορούν να επιβεβαιώσουν πολλοί ότι, αν έχεις χτυπήσει και είσαι στο νοσοκομείο, θα έρθει και θα μείνει μαζί σου»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x