Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η πιθανή 11άδα με Βόλο-Από τις 16:30 θα ανοίξουν οι θύρες»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο, που αναμένεται να χαρίσει στην ομάδα τον τίτλο.

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Βόλο (Κυριακή, 20:00), δείγμα και της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει το παιχνίδι της Κυριακής, χωρίς να βιάζεται να… πανηγυρίσει το πρωτάθλημα πριν την ώρα του.

«Θα δούμε την κλασική ενδεκάδα της ΑΕΚ για τέτοια παιχνίδια. Πιθανότατα ο Αθανασιάδης θα είναι στο τέρμα, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί στην άμυνα, τον Σιμάνσκι με τον Πινέδα στο κέντρο, τον Γκατσίνοβιτς δεξιά, αριστερά τον Άμραμπατ ή τον Ελίασον και μπροστά Τσούμπερ και Γκαρσία», τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι πύλες του γηπέδου θα ανοίξουν από τις 16:30 για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός και όσοι μπουν από νωρίς θα έχουν να δουν ωραία πράγματα μέσα στο γήπεδο. Για μένα θα έπρεπε κατ’ εξαίρεση για το συγκεκριμένο παιχνίδι να δοθεί άδεια από το συνδρομητικό κανάλι να προβληθεί ο αγώνας σε κάποιες γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο. Ο Δήμος πρέπει να ενεργοποιηθεί λίγο παραπάνω, γιατί καταλαβαίνετε πως αν υπάρχουν 60.000 άνθρωποι έξω από το γήπεδο, θα πρέπει να διαμοιραστούν σε κάποιους χώρους για να μπορούν να δουν και το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x