Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η σημασία του Αραούχο και το δίλημμα του Γιαννίκη για Ολυμπιακό»

Τον λόγο που είναι κομβική για την ΑΕΚ η παρουσία του Σέρχιο Αραούχο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το βασικό ερωτηματικό που υπάρχει για την ενδεκάδα υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης

Την μεγάλη σημασία που έχει για το τακτικό πλάνο της ΑΕΚ -ειδικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- η παρουσία του Σέρχιο Αραούχο εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι (πέρα από την εξαιρετική παράδοση που έχει ο Αργεντινός με τους «ερυθρόλευκους») είναι κομβική η ικανότητά του να πρεσάρει ψηλά.

Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο σε περίπτωση απουσίας του, θεωρείται πιθανό να παίξει ο Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης, επιβεβαίωσε ότι το μόνο ερωτηματικό που υπάρχει για την ενδεκάδα είναι το ποιος θα πάρει τη θέση του δεξιού μπακ.

Ανεξάρτητα ωστόσο απ’ όλα αυτά, τόνισε ότι τη διαφορά στα ντέρμπι δεν την κάνει συνήθως η τακτική, αλλά η επιθυμία και το «θέλω» των παικτών και επικαλέστηκε το παράδειγμα του Σιμόες (που πάντοτε είναι διακριθείς στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x