Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Καλή περίπτωση ο Σάλιακας, αλλά προς το παρόν δεν τίθεται θέμα για την ΑΕΚ…»

Παρά το γεγονός ότι ο Μανώλης Σάλιακας διαθέτει ενδιαφέροντα στοιχεία ως παίκτης, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει θέμα απόκτησής του από την ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τους λόγους που δεν τίθεται θέμα Σάλιακα για την ΑΕΚ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, συμφώνησε ότι πρόκειται για ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή, που θα μπορούσε να σταθεί στην «Ένωση».

Τόνισε ωστόσο ότι στην παρούσα φάση η ομάδα είναι απόλυτα καλυμμένη στο δεξί άκρο της άμυνας και υπογράμμισε ότι μόνο ενδεχόμενο να κινηθούν οι «κιτρινόμαυροι» είναι να τον προκρίνει ο Αργύρης Γιαννίκης για το καλοκαίρι (σε περίπτωση που καταλήξει εν τω μεταξύ ότι ένας εκ των Μισελέν-Ρότα δεν του κάνει).

Εξάλλου υπενθύμισε ότι οι μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ (με επίκεντρο την απόκτηση χαφ) θα τρέξουν μετά τη συνάντηση του προπονητή με τους Κονέ-Παπαδημητρίου, στην οποία θα οριοθετηθεί σε επίπεδο προσώπου ο στόχος από τις λίστες που έχουν καταρτιστεί.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x