Stoiximan Super League

Τσακίρης: Καλύτερα με 2 επιθετικούς η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη - Δουλεύονται ήδη οι ατέλειες στο γήπεδο

Την άποψη ότι η ΑΕΚ πρέπει να κατέβει με επιθετικές διαθέσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης», διατηρώντας το δίδυμο Αραούχο-Γκαρσία, εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης. Τι είπε για «Opap Arena».

Στα ερωτηματικά και τους ευχάριστους «πονοκεφάλους» του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αγώνα με τον Άρη αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι (δεδομένης της αδυναμίας των γηπεδούχων στην άμυνα και της απουσίας του Μπράμπετς) δεν θα ήταν κακή ιδέα να διατηρήσει η ΑΕΚ το δίδυμο στην επίθεση.

Παρόλα αυτά, υπογράμμισε ότι είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να επιλεχθεί πιο συντηρητικό σχήμα (με είσοδο του Γιόνσον δίπλα στον Σιμάνσκι), ώστε να ψάξει πιο μεθοδικά η «Ένωση» το διπλό, με το οποίο θα δείξει τις προθέσεις της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όσο για τα προβλήματα που προέκυψαν στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena» στο πρώτο παιχνίδι, υπογράμμισε ότι έχουν εντοπιστεί από την ΠΑΕ και έπειτα από δυο σχετικές συσκέψεις, δουλεύονται ήδη λύσεις για να μην εμφανιστούν ξανά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x