Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Κρατάμε… τον Ματίας Αλμέιδα από τη νίκη - Δεν παίζει μόνη της για Σιντιμπέ η ΑΕΚ»!

Ακούστε πώς σχολίασε ο Γιώργος Τσακίρης τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ και τι πληροφορίες μετέφερε για την υπόθεση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα -όπως και του φορ!

Στον Ματίας Αλμέιδα στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0.

Όπως είπε ο ρεπόρτερ της ομάδας, χαρακτηριστικά, «ήταν μια περίεργη βραδιά, με σκαμπανεβάσματα σε επίπεδο απόδοσης. Η ομάδα είχε αρκετά καλά, αλλά και αρκετά κενά διαστήματα. Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε τη νίκη και την αντίδραση της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Βόλο, αλλά περισσότερο απ' όλα, για εμένα, κρατάμε τον Ματίας Αλμέιδα και τις κινήσεις του από τον πάγκο».

Και πρόσθεσε: «Διαπιστώνω, όσο τον βλέπω, ότι παρακολουθεί το παιχνίδι, το διαχειρίζεται, και δεν το βλέπει απλά για να το δει και να περάσει η ώρα. Οι αλλαγές που έκανε και οι τρεις, οι μαζεμένες, είναι to the point, του άλλαξαν όλη την εικόνα και του έδωσαν το δεύτερο γκολ. Ομόρφυνε από τις αλλαγές και έπειτα η ΑΕΚ».

Σχολίασε, πάντως, ότι «και οι τυφλοί είδαν ότι αν είναι να παίξεις και με τετράδα πίσω, δεν γίνεται να μην πάρεις μπακ», ενώ αναφέρθηκε και στο «καυτό» θέμα του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ! Για τον Γάλλο τόνισε πως η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της» και μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα θα τελειώσει οριστικά, θετικά ή αρνητικά, το θέμα, όπως και του φορ!

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x