Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ξεχώρισε και σήμερα ο Φερνάντες, έτσι έκανε… άβατο τα Σπάτα ο Αλμέιδα»

Στην πολύ καλή παρουσία του Πάολο Φερνάντες στις προπονήσεις της ΑΕΚ αλλά και στο... άβατο που έχει δημιουργήσει στα Σπάτα ο Ματίας Αλμέιδα, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Το κλίμα από τις προπονήσεις της ΑΕΚ σε Ολλανδία αλλά και... Ελλάδα, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» σημείωσε ότι ο Πάολο Φερνάντες ξεχώρισε και την Τρίτη (29/11), με τη δουλειά των «κιτρινόμαυρων» στο Μπουργκ Χααμστέντε να περιλαμβάνει ένταση και πρέσινγκ. Μάλιστα, στάθηκε και στα καθημερινά τετ-α-τετ του Ματίας Αλμέιδα (όπως συνέβη σήμερα με Ρότα και Φερνάντες), εξηγώντας ότι αυτός είναι και ο λόγος για το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, καθώς και για το ότι ο Αργεντινός τεχνικός παίρνει το... 101% από τους παίκτες του.

Από εκεί και πέρα, σημείωσε ότι το φιλικό της ΑΕΚ την Κυριακή (4/12) με τη βελγική Σερένγκ θα έχει διάρκεια 90 λεπτών και όχι τρία 45λεπτα, όπως αρχικά επιθυμούσαν στον «δικέφαλο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x