Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Μην κοροϊδευόμαστε, με αυτόν τον τρόπο θα τιμωρηθούν όλοι πλην της ομάδας που πρέπει»

Για απόφαση χωρίς λογική έκανε λόγο ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, αναφερόμενος στα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση για την οπαδική βία.

Τη διαφαινόμενη απόφαση της κυβέρνησης για λουκέτο στις θύρες σχολίασε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού αρχικά ανέφερε ότι η ΑΕΚ θα πάρει θέση μόνο όταν ανακοινωθούν από Μαξίμου τα μέτρα, στη συνέχεια τόνισε ότι εφόσον επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες, θα πρόκειται για απόφαση δίχως λογική.

«Πρέπει να τιμωρούνται όσοι πρωταγωνιστούν στα επεισόδια», επεσήμανε ο ρεπόρτερ της Ένωσης στον Νίκο Ράλλη και πρόσθεσε: «Μην κοροϊδευόμαστε. Με αυτόν τον τρόπο θα τιμωρηθούν όλοι πλην της ομάδας που πρέπει». Υπενθυμίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με κεκλεισμένων των θυρών για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ότι κινδύνευε με νέα τιμωρία για τα όσα συνέβησαν την περασμένη βδομάδα στον Βόλο.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για τον «τελικό» με τον Άγιαξ επεσήμανε ότι ο Λιβάι θα είναι 100% έτοιμος, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι δεν είχε τη δυνατότητα να «ζεσταθεί» με 20-30 λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Παναιτωλικό εξαιτίας της αναβολής. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα προβλήματα με Αραούχο και Γιόνσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x