Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Με τέτοιον Άμραμπατ ξεκινάς απ’ αυτόν και… παίζονται οι άλλοι»

Την εκτίμηση ότι η θέση του Άμραμπατ στην 11αδα της ΑΕΚ (βάσει της ποιότητάς του, αλλά και της εικόνας ως αλλαγή με τον Ατρόμητο) μοιάζει να είναι σίγουρη έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Την καθοριστική επίδραση του Νορντίν Άμραμπατ στο παιχνίδι της ΑΕΚ επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η πληθώρα λύσεων για τις θέσεις πίσω από τον προωθημένο (που πιθανότατα θα είναι ο Ανσαριφάρντ εξαιτίας του προβλήματος Αραούχο) βάζει δύσκολα στον Αργύρη Γιαννίκη.

Ωστόσο εξέφρασε την άποψη ότι οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μαροκινού πριν τον τραυματισμό και η επίσης καθοριστική παρουσία του στο 20λεπτο που μπήκε ως αλλαγή με τον Ατρόμητο, η δική του θέση θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη.

Όσο για τον Στάνκοβιτς, επιβεβαίωσε ότι θα είναι κανονικά κάτω από την εστία την Κυριακή και εκτίμησε ότι θα επιδιώξει ν’ αντιμετωπίσει συντηρητικά το πρόβλημα στο γόνατο τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x