Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Μένει το γαμώτο στην ΑΕΚ μετά και την Μπράιτον, δύσκολο το ματς με τον Άρη»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετά την ήττα από την Μπράιτον και ενόψει του αγώνα με τον Άρη, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τον απόηχο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπράιτον αλλά και το ρεπορτάζ του «δικεφάλου» ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στους τρεις τουλάχιστον βαθμούς που -βάσει των πολλών ευκαιριών της- θα μπορούσε να είχε πάρει η «Ένωση» στα τρία παιχνίδια του ομίλου που διεξήχθησαν στην OPAP Arena, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «στην ΑΕΚ μένει το γαμώτο».

Παρόλα αυτά, εξήγησε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει στροφή στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, το οποίο χαρακτήρισε δύσκολο λόγω και της πνευματικής ανάτασης, με την οποία θα κατέβουν στην Αθήνα μετά τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού. Αναφέρθηκε δε και στο αγωνιστικό κομμάτι και στις περιπτώσεις των Λιβάι Γκαρσία, Γενς Γιόνσον αλλά και Τσίτσαμ Στάνκοβιτς, για τον οποίο σημείωσε ότι μετά το ματς με την Μπράιτον δεν τον είδε να φεύγει πολύ καλά από τον αγωνιστικό χώρο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x