Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Μπορεί και 30.000 κόσμο η ΑΕΚ με Άρη»

Την εκτίμηση ότι -με την εικόνα που βγάζει πλέον η ΑΕΚ και τη μεγάλη επιθυμία του κόσμου της να τη δει- μπορεί να φτάσει και 30.000 η προσέλευση με τον Άρη έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στη σοβαρή πιθανότητα ν’ αγωνιστεί έπειτα από καιρό η ΑΕΚ μπροστά σε τόσο γεμάτες εξέδρες αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η εικόνα της «Ένωσης» στα τελευταία παιχνίδια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, έχει ενισχύσει την επιθυμία του κόσμου να δει την ομάδα.

Εκτίμησε λοιπόν ότι -εφόσον ευνοήσουν και οι καιρικές συνθήκες- δεν αποκλείεται η προσέλευση του κόσμου στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη να φτάσει ακόμα και τις 30.000 στο ΟΑΚΑ.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε ότι οι απουσίες των Γκαρσία-Άμραμπατ δημιουργούν μια δύσκολη εξίσωση και παρόλο που σημείωσε ότι ο Τάνκοβιτς έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα, υπογράμμισε ότι δεν αποκλείεται ο Γιαννίκης να πάει σε άλλη επιλογή βάσει «διαβάσματος» του αντιπάλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x