Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Να βρει τρόπο ν’ αξιοποιήσει καλύτερα τα υπερ-όπλα της η ΑΕΚ»

Την ανάγκη της ΑΕΚ να διαπιστώσει τι πάει λάθος όταν μπλοκάρονται τα μεγάλα της ατού (όπως οι Τσούμπερ-Γκαρσία) και να βρει τρόπο να τ’ αξιοποιεί καλύτερα επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης

Σε μια αγωνιστική παθογένεια της ΑΕΚ που εμφανίστηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πρέπει άμεσα να εξαλειφθεί, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου -και με αφορμή το γεγονός ότι οι Τσούμπερ και Γκαρσία εμφανίστηκαν μπλοκαρισμένοι απέναντι στους Πειραιώτες, τόνισε ότι η «Ένωση» πρέπει να βρει τρόπο ν’ αξιοποιεί καλύτερα τα υπερ-όπλα της.

Εξήγησε λοιπόν ότι το συγκεκριμένο ζήτημα δεν λύνεται με απλή αντικατάσταση προσώπων (όπως για παράδειγμα την είσοδο του Άμραμπατ αντί του Γκαρσία στην ενδεκάδα), αλλά χρειάζεται προσεκτική ανάγνωση (που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει ο Αργύρης Γιαννίκης) για να διορθωθεί.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι η προσεχής τριάδα αγώνων (με ΠΑΣ, Παναθηναϊκό, Αστέρα) είναι καθοριστική για τη φετινή πορεία της ΑΕΚ και τόνισε ότι πρέπει να κάνει τρεις νίκες για να βγάλει αντίδραση και να δείξει ότι μπορεί μέχρι τέλους να κάνει πρωταθλητισμό.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x