Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν είναι πολύ καλό το πρόγραμμα για την ΑΕΚ, αλλά έχει την ευκαιρία για αντίδραση»

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στα playoffs του πρωταθλήματος σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, τονίζοντας πως η «Ένωση» έχει την ευκαιρία να βγάλει αντίδραση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στα τελευταία νέα της ΑΕΚ, αναφορικά με την χθεσινή εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και για το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League, στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων», αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι και στην έλλειψη συγκέντρωσης και τις λάθος τοποθετήσεις της «Ένωσης», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Ομάδα τοπικού χαρακτήρα να βάλεις και όχι σύλλογο Σούπερ Λιγκ θα ξέρει ότι ο Ολυμπιακός μετά το γκολ θα χτυπήσει στην κόντρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αν είχε δεχθεί ξανά πρώτη γκολ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα το προβάδισμα του Ολυμπιακού».

Στη συνέχεια, τόνισε πως αυτή η ήττα μπορεί να αποδειχθεί διδακτική για την ομάδα, ενώ, αναφορικά με το πρόγραμμα των playoffs ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας: «Δεν είναι πολύ καλό το πρόγραμμα για την ΑΕΚ, αλλά της δίνει την ευκαιρία κόντρα στον Παναθηναϊκό να βγάλει αντίδραση και να βρεθεί από την πρώτη αγωνιστική στην κορυφή στα πλει οφ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x