Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Παίζεται μια θέση στην ενδεκάδα – Να μην παίξει ρόλο η διαιτησία στην Τούμπα»

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τη διαιτησία αλλά και τις σκέψεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την ενδεκάδα της ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική, στο ντέρμπι των «δικεφάλων». Ο Γιώργος Τσακίρης στην εκπομπή των ρεπόρτερ αναφέρθηκε στο ματς και στην σημασία του να πάρει αποτέλεσμα η ΑΕΚ, στις σκέψεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτςγια την ενδεκάδα αλλά και στην διαιτησία...

«Συνήθως παίζει ρόλο η διαιτησία στα ντέρμπι στην Τούμπα, υπάρχει και η διαιτησία απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Ιταλοί που έρχονται, έχουν ξαναπαίξει τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να πάνε όλα καλά, πάντως. Δεν είναι δυνατόν σε ένα ματς με τον ΟΦΗ να υπάρχουν έξι αμφισβητούμενες φάσεις και οι έξι να είναι εναντίον σου.

Η ομάδα έχει θέματα ομοιογένειας, είναι λογικό αφού υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Ο Μιλόγεβιτς δεν θα αλλάξει κάτι στην ενδεκάδα, μόνο μία θέση παίζεται.

Ο Στάνκοβιτς θα είναι στα δοκάρια, οι Μισελέν, Τζαβέλλας, Βράνιες, Χατζισαφί στην άμυνα, οι Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι στα χαφ. Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία οι δύο σίγουροι στην μεσοεπιθετική τριπλέτα, με έναν εκ των Τάνκοβιτς, Γέβτιτς και Μάνταλου να διεκδικεί την άλλη θέση. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αραούχο», αρχικά είπε.

Παράλληλα, τόνισε πως το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίζει στα 2/3 του γηπέδου θα δώσει χώρους στην ΑΕΚ, τους οποίους μπορεί να εκμεταλλευτεί. Όπως και το ότι πρέπει να έχει μεγαλύτερη αμυντική συνοχή.

Την ίδια ώρα, πρόκειται για έναν σημαντικό τεστ για τον προπονητή, όχι σε θέμα τακτικό και για την ενδεκάδα, αλλά σε ότι αφορά την πνευματική και ψυχολογική προετοιμασία του κλαμπ και των παικτών. Μετά τον Νοέμβρη θα κριθεί ο Μιλόγεβιτς συνολικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x