Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Οι μεταγραφές που θα κριθούν και από ανανεώσεις στην ΑΕΚ - Κορυφαίος ξένος στο πρωτάθλημα ο Πινέδα»

Στις θέσεις που θα ψάξει ενίσχυση η ΑΕΚ ανάλογα και με τα αποτελέσματα ανανεώσεων, αλλά και στην κομβική παρουσία Πινέδα (ακόμα κι αν δεν είναι στο 100%) στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Για τον μεταγραφικό προσανατολισμό της ΑΕΚ (τόσο ενόψει Γενάρη, όσο και ενόψει καλοκαιριού) μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι η «Ένωση» δεν καίγεται να πάρει αριστερό μπακ μόνο και μόνο για να καλύψει την απουσία των Χατζισαφί-Μοχαμάντι στο Asian Cup.

Εξήγησε, δε, ότι οι όποιες κινήσεις γίνουν τώρα ή στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα εξαρτηθούν και από τα αποτελέσματα σε υποθέσεις ανανεώσεων, όπως των δυο Ιρανών, του Αραούχο και του Άμραμπατ.

Παράλληλα στάθηκε στην περίπτωση του Πινέδα (με αφορμή το γεγονός ότι θα κάνει ξανά υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει στην εθνική του), τονίζοντας ότι ακόμα και χωρίς να βρίσκεται στο 100%, παραμένει κορυφαίος ξένος του πρωταθλήματος (έχοντας ήδη καθορίσει τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x