Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σκληρή διαπραγμάτευση για το 100% των δικαιωμάτων η ΑΕΚ - Ο Πινέδα αρνήθηκε κάθε πρόταση»

Ακούστε τι ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μεταγραφή του Πινέδα.

Με τον Πινέδα να ανήκει στην ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μετά και την σχετική ανακοίνωση ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πληροφορίες που δεν είχαν γίνει γνωστές από τις διαπραγματεύσεις της Ένωσης με τη Θέλτα.

Όπως ανέφερε, το σημείο που αποτέλεσε το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι να φτάσουν στην οριστική συμφωνία ήταν το ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη με την ισπανική ομάδα να προσπαθεί να κρατήσει στην κατοχή της ένα ποσοστό και να αρνείται να δώσει το 100% των δικαιωμάτων του Πινέδα στην ΑΕΚ.

«Το ποσοστό είχε ξεκινήσει από το 50-50… Μετά ήταν στο 70-30 και τελικά στις 3 παρά τα ξημερώματα που έκλεισε και η μεταγραφή φτάσαμε στο 100% που ήθελε η ΑΕΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσακίρης.

Εκτός αυτών ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ υπογράμμισε ότι ήταν καθοριστική η στάση του παίκτη σε όλες τις διαπραγματεύσεις. Όπως ανέφερε ο Πινέδα, στο διάστημα των ημερών που υπήρχαν οι συζητήσεις, είχε αρνηθεί οποιαδήποτε άλλη πρόταση, από Αγγλία ή ακόμη και από τη Θέλτα για παραμονή σε αυτή, τονίζοντας με κάθε τρόπο ότι η επιθυμία του είναι να αγωνιστεί υπό των εντολών του Ματίας Αλμέιδα στην ομάδα που ανέβασε και πάλι την καριέρα του.

Ακούστε το ηχητικό με όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Πινέδα, τις διαπραγματεύσεις, τα προβλήματα και τη σημασία της κίνησης αυτής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x