Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Εγκληματικό αν δεν φύγουν από την ΑΕΚ όσοι αποδείχτηκαν ανεπαρκέστατοι»

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα πλάνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, όμως εστίασε στις αναγκαίες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο Φάληρο.

Εγκληματική ενέργεια χαρακτήρισε ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την περίπτωση να μην απομακρυνθούν από την ΑΕΚ άνθρωποι οι οποίοι έχουν κριθεί ανεπαρκέστατοι σε τεράστιο βαθμό και έχουν φτάσει μια ανάσα από την αλλοίωση του DNA του συλλόγου.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» ότι όπως και να ολοκληρωθεί το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, οι αποφάσεις πρέπει να είναι οι ίδιες, καθώς μια νίκη ή μια καλή εμφάνιση απλά θα «κουκουλώσει» για λίγο το πρόβλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να ξεπεράσουν τα σωματικά, βαθμολογικά και ψυχολογικά προβλήματα, αφού η σεζόν έχει ακόμα δρόμο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ξεκαθαρίζοντας ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε και χειρότερα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, Μοχαμάντι και Ρότα στα μπακ, με τους Τζαβέλλα-Μήτογλου να έχουν προβάδισμα για τα στόπερ αλλά τον Βράνιες να έχει και αυτός πιθανότητες. Μπροστά τους θα είναι οι Σιμάνσκι, Σιμόες, ενώ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι οι Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκαρσία και Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x