Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν για τους «κιτρινόμαυρους», μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εμείς… χορογραφούμε στα όσα θα γίνουν από εδώ και στο εξής στην ΑΕΚ. Το επόμενο δεκαήμερο δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές. Έχει ολοκληρωθεί η σεζόν και θα πάμε παραπέρα. Τα βασικά είναι να λυθούν ορισμένα ζητήματα, για να ελευθερώσουν το σχέδιο και να είναι πιο απλό. Για εμένα, η υπέρβαση και όλα τα σχετικά είναι να γίνουν στο δεξί άκρο της άμυνας, για να μην δούμε εκεί τον Πινέδα. Ήταν ο πιο σημαντικός παίκτης της ΑΕΚ, βάσει ανάλυσης και όλου του ελληνικού πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι ένα βασικό ζήτημα να μη χάνει τον παίκτη που είναι τόσο σημαντικός στο παιχνίδι της. Η μοναδική φορά που ανταποκρίθηκε σε αυτό το ρόλο σε απόλυτο βαθμό ήταν ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Δεν αντικαταστάθηκε ο Σιντιμπέ στη δεύτερη σεζόν, να πάει σε μία αναβάθμιση στη συγκεκριμένη θέση. Όταν δεν ήταν ο Ρότα ή δεν μπορούσε, έπαιζε ο Πινέδα και έχανε πάρα πολλά η ΑΕΚ. Για εμένα, λοιπόν, η ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας είναι η πιο σημαντική υπόθεση», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που θα αποκτηθούν είναι να διαπιστώσουμε πώς θα παίξει η ΑΕΚ την επόμενη σεζόν. Αν θα πάει με 4-4-2, που είναι πολύ πιθανό για εμένα, ή αν θα πάει σε 4-3-3 για το βασικό σχέδιο τακτικής προσέγγισης, αξιοποιώντας τις επιλογές στα χαφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x