Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Στιγμή αποθέωσης για ΑΕΚ και Αλμέιδα, τα δεδομένα για Αραούχο»

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στη Νέα Φιλαδέλφεια υπάρχει πάρα πολύς κόσμος και αρκετοί άνθρωποι από αυτούς δεν θα μπουν στο γήπεδο. Είναι μία εικόνα που θυμίζει την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Οι οπαδοί θέλουν να αποθεώσουν την ομάδα τους, με μία καλή εικόνα στο γήπεδο, και παράλληλα να ελπίζουν σε γκέλα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη, για να πανηγυρίσουν το δεύτερο σερί πρωτάθλημα. Μία ΑΕΚ που πάει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά, ήταν η βασική διεκδικήτρια, και ο κόσμος έρχεται για να πανηγυρίσει ένα καλό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα με την Λαμία, σίγουρα θα υπάρχει ενημέρωση από τον πάγκο ή την… εξέδρα, περιμένοντας όλοι ο ΠΑΟΚ να μην κερδίσει τον Άρη. Η ΑΕΚ για πρώτη φορά θα βρεθεί σε μία αντίστοιχη συνθήκη μετά από πολλά χρόνια», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ανοικτό το έχω ακόμα το θέμα του Αραούχο. Και είναι πολύ ακόμα. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο Σέρχιο θα αποχαιρετήσει τον κόσμο. Μπορεί να το κάνει, επειδή δεν θα ξέρει ποια θα είναι η έκβαση των επαφών του με τη διοίκηση. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην ΑΕΚ, ούτε στην εισήγηση του Αλμέιδα, οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές και αν έδινα κάπου πιθανότητες θα ήταν για την παραμονή του. Έχουμε αρκετά θέματα να δούμε από Δευτέρα, όπως τη συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα, που θα μάθουμε αρκετά πράγματα και εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x