Stoiximan Super League

Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM: «Προτεραιότητα Γιόχανσον και Κλωναρίδης για βασικοί με Ολυμπιακό»

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ο Μανόλο Χιμένεθ το πως θα παρατάξει την ομάδα του με τον Ολυμπιακό, με τους Γιόχανσον και Κλωναρίδη να έχουν προβάδισμα για το βασικό σχήμα.

Μεγάλο βάρος στη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχουν δώσει στην ΑΕΚ και ας είναι αρκετά νωρίς στη σεζόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ, θέλει να δει τους παίκτες του να λυσσάνε για τη νίκη και αυτό προσπαθεί να τους μεταδώσει πριν το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, όπως είχε κάνει και στο παιχνίδι απέναντι στην Μπριζ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμα στα πρόσωπα που θα παρατάξει, ενώ όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, σήμερα θα ξεκαθαρίσουν εν πολλοίς τα πλάνα του.

Πάντως, προβάδισμα να πάρουν φανέλα βασικού έχουν ο Γιόχανσον και ο Κλωναρίδης οι οποίοι αναμένεται να βρίσκονται στην ενδεκάδα. Υπάρχει σαφώς και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει δίπλα στον Σιμόες στα χαφ ο Γαλανόπουλος, αλλά ο Σουηδός συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα δούμε αν προορίζεται για βασικός ο Σέρχιο Αραούχο, κάτι που θα φανεί στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x