Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Κομβικός ο ρόλος του Αραούχο πάνω στον Χουάνγκ - Ερωτηματικό για Γιόνσον, η πιθανή 11άδα»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πώς αναμένεται να «κατέβει» στο Φάληρο η «Ένωση», τα δεδομένα για Γιόνσον.

Στο πρόβλημα-ερωτηματικό στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (13/11, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ F 94,6, μεταφέροντας τα τελευταία νέα από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε ότι «είναι φαβορί για 11άδα, αλλά περιμένουμε να δούμε αν θα είναι στο 100% ο Γιόνσον. Ειδάλλως μπορεί να παίξει ο Γαλανόπουλος δίπλα στον Πινέδα».

Και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα, δεν περιμένουμε άλλες αλλαγές. Η λογική λέει ότι η πιθανή 11άδα θα είναι: Αθανασιάδης, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι ή Χατζισαφί, Ρότα, Γιόνσον αν είναι στο 100%, αλλιώς Γαλανόπουλος, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία».

Ο Τσακίρης πρόσθεσε ακόμη ότι «η ΑΕΚ πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στο ντέρμπι, σε μία έδρα, ωστόσο, όπου δεν ανταποκρίνεται, διαχρονικά. Έχει βραδιές εκεί, που δεν θέλει να τις θυμάται κανείς στο ''κιτρινόμαυρο'' στρατόπεδο. Αν πιάσει το παιχνίδι, το οποίο έχουμε δει φέτος, μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Θα παίξει με πολλή ένταση και πίεση στο πρώτο τρίτο του αντιπάλου, με στόχο να τον οδηγήσει στο λάθος και να το εκμεταλλευτεί».

Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ πως είναι κομβικός ο ρόλος του Αραούχο πάνω στον Χουάνγκ».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x