Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ταλαντούχος και φουλ διαβασμένος ο Γιαννίκης - Έπεισε πολύ εύκολα την ΑΕΚ»

Στις εξαιρετικές συστάσεις που συνοδεύουν τον Γιαννίκη και την άψογη γνώση ομάδας και πρωταθλήματος -στοιχεία που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην πρόσληψή του- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης

Για τους λόγους που η ΑΕΚ κατέληξε με συνοπτικές διαδικασίες -και χωρίς να χρειαστεί να το σκεφτεί- στον Αργύρη Γιαννίκη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, υπογράμμισε ότι ο Έλληνας τεχνικός ήταν ο μόνος που είχε ξεχωρίσει από την ελληνική αγορά και αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι παρουσιάστηκε απόλυτα έτοιμος και διαβασμένος, υπογράμμισε ότι αυτή η γνώση της ομάδας και του πρωταθλήματος -σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές συστάσεις απ’ όσους τον γνωρίζουν- έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πρόσληψή του.

Εξάλλου, όπως τόνισε, η ΑΕΚ ήθελε κάποιον που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής (μιας κι έχει μπροστά της μια κρίσιμη τετράδα αγώνων) και πλέον το θέμα είναι αν ο Γιαννίκης, εκτός από ταλέντο και σωστές βάσεις, θα δείξει και την προσωπικότητα που απατείται για ν’ αντέξει στην πίεση της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x